1

simion-partners.com

Simion Claudia

Cabinet de avocatura

Despre noi

Consultanta, asistenta si reprezentare juridica , infiintare societati comerciale

Cabinetul de avocat “Claudia Cristina Simion” isi desfasoara activitatea in conformitate cu Legea nr. 51 / 1995, cu Satutul profesiei de avocat si Codul deontologic al avocatilor din Uniunea Europeana.

In exercitarea profesiei, avocatii Cabinetului sunt independenti, se supun numai legii, statutului profesiei si codului deontologic.
Functionarea Cabinetului este asigurata in exclusivitate de avocati inscrisi in Tablourile avocatilor aprobate de Consiliile Barourilor.
In derularea activitatii, avocatii Cabinetului promoveaza si apara drepturile, libertatile si interesele legitime ale clientilor Cabinetului.

Avocatii Cabinetului actioneaza cu promptitudine si celeritate in scopul apararii intereselor clientului.
Pentru buna colaborare dintre clienti si Cabinet, virtutile traditionale precum cinstea, probitatea, spiritul de dreptate si sinceritatea avocatilor sunt ridicate la rangul de obligatii profesionale.

Increderea reciproca dintre clientii si avocatii Cabinetului este primordiala in derularea activitatilor juridice solicitate, motiv pentru care clientii se pot destainui nestingherit consultantilor nostri. Acestia, la randul lor, sunt obligati prin natura profesiei sa respecte secretul oricarei informatii confidentiale de care iau cunostinta in cadrul activitatilor profesionale.

Suna Acum
Adresa